SPEKTAKL U SPLITU

Četiri kafića: Nogometni šarm, samba i pozdrav Hrvatskoj

06.12.2013 u 15:59

Bionic
Reading

Uoči 12. izdanja humanitarnog malonogometnog turnira Četiri kafića – Memorijal Dino Petrinović organizatori najavljuju novu prepoznatljivu 'feštu od baluna', s jednim atraktivnim dodatkom

Naime, popularni turnir bi trebao imati jaku brazilsku komponentu, točnije bit će posvećen mundijalu koji će se idućeg ljeta tamo održati.

'U kontaktu smo s Nikom Kovačem, koji je više puta nastupao na našem turniru i on bi nam trebao pomoći da što više reprezentativaca ove godine igra na turniru. Obzirom na gust raspored koji je pred njima, na turniru će Split imati posljednju priliku da ih vidi i da im svi zajedno poželimo uspjeh na prvenstvu,' kaže Damir Karaman, koji je ponovno zadužen za organizaciju turnira i dodaje.

'Još uvijek ne znamo hoće li se igrati u Spaladium Areni ili na Gripama, sve ovisi o slobodnim terminima. Mi ćemo po tradiciji igrati 26. prosinca, a nastupit će isti sudionici kao i lani: Vanilla, Tropic, Kauri i Tempera. Prihod s turnira će kao i do sada biti uplaćen za potrebe Centra Mir u Rudinama. Ovaj turnir posvećen je nedavno preminulom Vinku Coci i sve momčadi će na parket izlaziti uz njegove pjesme. U pauzama nastupaju atraktivne plesačice iz Brazila, stiže i maskota SP-a Fuleco te brojna druga iznenađenja,' s evidentnim ponosom napominje Karaman.

Najvažniji je dio uvijek vezan uz sudionike, no još je prerano za takve procjene.

'Popis igrača bi trebao biti poznat već za nekoliko dana, a sve ovisi o gazdama kafića i njihovoj umješnosti da privuku što više atraktivnih imena. No već sada znamo kako će, osim hrvatskih, po tradiciji doći i dosta BiH reprezentativaca, bivših i sadašnjih igrača Hajduka, kao i javnih osoba. No o tome više uskoro,' zaključio je Karaman.