PODSJETILI NA NAŠE

Česi dobili svoj slučaj 'Fontana', tri igrača izbačena iz reprezentacije

19.11.2023 u 14:42

Bionic
Reading

Tri nogometaša Češke isključena su iz reprezezentacije nakon što su viđena u noćnom klubu, manje od 48 sati prije odlučujuće utakmice protiv Moldavije u kvalifikacijama za EURO 2024, objavili su u nedjelju češki mediji

Branič Vladimir Coufal iz londonskog West Hama i Jakub Brabec, koji igra u Grčkoj za Aris Solun, kao i napadač praške Sparte Jan Kuchta u subotu navečer su temeljno prekršili interna pravila.S trenutnim učinkom, napustili su bazni kamp reprezentacije", objavljeno je na X računu Češkog nogometnog saveza.

Na svojoj internetskoj stranici, list DNES tvrdi da su trojica igrača fotografirana u noćnom klubu u gradu Olomoucu, gdje će se Češka u ponedjeljak susresti s Moldavijom.

Česima je potreban barem remi kako bi osigurali EURO, koji će se sljedećeg lipnja održati u Njemačkoj.

Ovaj noćni skandal podjsetio je na problem koji je imao bivši izbornik Slaven Bilić koji je na startu kvalifikacija za EP 2008. imao 'slučaj Fontana'.

Darijo Srna, Ivica Olić i Boško Balaban ‘zaglavili’ su do ranih jutarnjih sati u narodnjačkom klubu nakon čega ih je Bilić udaljio iz reprezentacije uoči utakmice s Rusijom.