brz i žestok

Čelnici Reala zaprijetili francuskom napadaču: Ovo ti je posljednje upozorenje!

24.09.2017 u 15:55

Bionic
Reading

Karim Benzema (29) nikako da se smiri. Napadač Reala i francuske reprezentacije zbog ozljede ne može igrati, no to ga nije omelo da ponovno izazove prometnu nesreću...

Španjolski mediji navode kako je Karim Benzema doživio prometnu nesreću vozeći svoj Audi RS6 u okolici Madrida. Ne bi to bila nikakva senzacionalna vijest da Benzema nema podeblji policijski dosje, barem što se prometnih nesreća i kazni vezanih uz brzu i opasnu vožnju.

Francuski je napadač u Madridu od 2009. godine, a čim je stigao imao je nesreću na auto-putu kad je zbog brzine izgubio kontrolu i zabio se u zaštitnu ogradu. Prošao je tada bez ozljeda, ali samo nekoliko dana kasnije imao je puno teži udes. Slavio je rođendan na otoku Reunion (francuski departman u Indijskom oceanu) i u pripitom je stanju razbio Lamborghini Gallardo vrijedan 250.000 eura.

  • +5
Real Madrid Levante 1:1 Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ta ga nesreća nije opametila, dapače, tijekom proteklih nekoliko godina španjolska ga je policija desetak puta kaznila zbog prebrze vožnje (što ćeš, ima dovoljno novca za 'bijesne' automobile!). Bez vozačke dozvole nije ostao ni prije dvije godine kad je uhvaćen kako juri brže od 200 kilometara na sat jednim madridskim predgrađem na cesti gdje je ograničenje brzine bilo - 60 km/h!

Svaki se put Benzema izvukao samo s novčanom kaznom (poprilično su ga 'oderali'), no on je i dalje nastavljao divljati. Kažnjen je i na Ibizi prošlog ljeta, a najnovija je nesreća bila kap koja je prelila čašu.

Policijsko izvješće kaže kako je Benzema sudjelovao u lakšoj prometnoj nesreći, sudar s Nissanom nije bio ozbiljniji, a medicinska ekipa koja je stigla na mjesto udesa potvrdila je kako nitko od vozača i suputnika u oba automobila nije ozlijeđen. Uz to je potvrđeno da vozači nisu bili pod utjecajem alkohola, pa je to 'olakšavajuća' okolnost za francuskog napadača koji očigledno ima 'tešku nogu', barem što se papučice gasa tiče.

Zato su mu iz kluba odlučili zaprijetiti. Dosta im je negativnog publiciteta, posebice sad kad je momčad desetkovana ozljedama, a ni rezultati nisu na nivou. Samo im još treba da se netko ozlijedi u prometnoj nesreći! Francuzu je diskretno objašnjeno kako mu je ovo posljednji prometni prekršaj kojeg će mu klub tolerirati, posebice jer je nedavno potpisao novi ugovor, pa će Real pokušati 'zaštiti' svoju investiciju jer odšteta za njega je čak milijardu eura. Isplati im se angažirati profesionalnog vozača, samo da Karim više ne sjeda za volan. Baš mu i ne ide vožnja...