NIŠTA OD REPKE

Cassano odbija igrati na SP-u jer se želi oženiti

26.04.2010 u 11:09

Bionic
Reading

Napadač Sampdorije Antonio Cassano odbio je mogućnost igranja za talijansku reprezentaciju na predstojećem Svjetskom prvenstvu zbog toga što ne želi odgoditi svoju svadbu koju je zakazao u lipnju

Cassano je jedan od najdarovitijih talijanskih nogometaša, no izbornik 'azzurra' Marcelo Lippi ga je uporno zaobilazio. Naime, napadač Sampdorije već godinama nosi etiketu zločestog dečka, a iako je Cassano preko medija često znao uvjeravati izbornika kako se uozbiljio, poziv u reprezentaciju nije dolazio.

Sada i kada bi ga Lippi zvao u 'azzurre', Cassano bi odbio poziv da s talijanskom reprezentacijom brani naslov svjetskog prvaka u Južnoafričkoj Republici jer se ženi.

'Nema šanse', odgovorio je Cassano na pitanje Reutersovog novinara bi li odgodio svoje vjenčanje koje je dogovoreno za 19. lipnja ako ga Lippi pozove u reprezentaciju.

'O igranju u talijanskoj reprezentaciji sanjam otkad sam se rodio, no sada to više nije moj problem. Uvijek sam bio svoj i uvijek ću biti', kazao je Cassano koji je na Euru 2008. bio pozvan od strane tadašnjeg izbornika Donadonija, no otkad je Lippi preuzeo 'azzurre', pozivi više nisu dolazili.