CICO JE IMAO PLAN

Capello: To je nogomet, a ne boks

13.10.2010 u 09:31

Bionic
Reading

Nakon utakmice na Wemleyju između Engleske i Crne Gore (0:0) izbornici Fabio Capello i Zlatko Kranjčar različitih raspoloženja izašli su pred novinare

Velike zasluge za odlične rezultate Crne Gore ima Zlatko Kranjčar. Njegovim dolaskom na klupu krenuli su bolji dani za 'đetiće'.

'Svi se moraju složiti da smo se predstavili na dobar način. Nije bilo lako, posebno jer smo izgubili kapetana Vučinića zbog ozljede. Ali imali smo plan, znali smo svu snagu i prednosti suparnika i kako izbjeći poraz. Proveli smo to i na terenu', rekao je Kranjčar te dodao:

'Sljedeća je utakmica s Englezima godinu dana daleko i ona je još uvijek veliki favorit skupine. No ako će ovisiti o toj utakmici, imamo kvalitete i snage da odmeo do prvenstva.'

Capello nije imao razloga za zadovoljstvo. Nakon novog kiksa engleska javnost ga je počela razapinjati i pitati se zašto ga toliko plaćaju.

'Igrali smo protiv momčadi koju je teško pobijediti. Ne znam što nam se dogodilo. I dalje mislim da smo izvrsna reprezentacija i da je ovo samo jedna utakmice', rekao je u uvodu Capello.

Oko 73 tisuće gledatelja na stadionu zvižducima je jasno dalo do znanja što misli o posrtaju Gordog Albiona.

'Ja sam borac. Još moramo igrati pet utakmica. Stvarali smo šanse, a najbolji igrač Crnogoraca bio je vratar. Moramo to prihvatiti. To je nogomet, a ne boks gdje pobjeđuje onaj koji zada više udaraca. Kada završimo kvalifikacije, sve ću reći', završio je talijanski stručnjak.