IZBORNIKOVA PORUKA

Capello: Beckham se mora vratiti u Europu ako želi na SP

10.08.2009 u 11:30

Bionic
Reading

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello nema milosti ni prema kome, pa tako ni prema Davidu Beckhamu koji kruh zarađuje u Los Angelesu. Naime, Talijan na klupi Engleske je poručio Beckhamu da se vrati u Europu ako želi zaigrati na Svjetskom prvenstvu

Odlazak Davida Beckhama u Los Angeles prije nekoliko godina danas se čini kao smiješan potez koji je, sad je to sasvim očito, bio motiviran samo financijski. Kako drukčije protumačiti činjenicu da je Beckham jedan dio sezone odradio u Europi, i to u Milanu, zbog toga da ostane u formi i tako konkurira za englesku reprezentaciju?

Ovog ljeta se vratio u LA, no poruka je ostala ista. Ako želi biti u krugu reprezentativaca, mora se vratiti u neki europski klub. To konkretno znači da će Beckham u kratkom roku morati po drugi puta napustiti Galaxy čiji navijači nisu oprostili nogometašu ni prvi odlazak na Stari kontinent.

Izbornik engleske reprezentacije Fabio Capello jasno je dao do znanja Beckhamu što očekuje od njega ako želi biti u krugu onih koji će konkurirati za Svjetsko prvenstvo što će se 2010. godine održati u Južnoj Africi.

'Beckhamu jako dobro zna da, ako se ne vrati u neku jaku europsku ligu u prosincu, neće imati šanse zaigrati na Svjetskom prvenstvu', odaslao je Capello poruku 34-godišnjem Beckhamu.

Sad je sasvim izvjesno da ćemo Beckhama uskoro ponovno gledati u Europi, no drugi odlazak iz Los Angelesa tamošnji mu navijači sigurno neće oprostiti.