BEZ POPUSTA

Bugari nemaju previše respekta; evo što su poručili Hrvatima

10.10.2015 u 10:36

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras (20.45, Maksimir) igra kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2016. protiv Bugarske. Gosti su najavili iznenađenje

U vezi hrvatske reprezentacije sve se zna, tribine će zbog kazne biti prazne, novi izbornik Čačić otkrio je prvih 11, u svlačionici 'kockastih' vlada optimistično raspoloženje bez obzira na loše okruženje.

O Bugarima se malo pisalo i kod njih je daleko sve od idealnog, ali u njihovim izjavama može se iščitati da su spremni za iznenađenje bez obzira na to što imaju dosta ozlijeđenih i kartoniranih igrača.

'Svjesni smo da je pred nama težak zadatak, no došli smo po pozitivan rezultat. Hrvatska u svojoj ekipi ima nositelje igrača najjačih europskih klubova, no imamo i mi adute. Atmosfera je dobra i nije istina sve što se piše i priča o nama. Došlo je do smjene generacije, izbornik je pozvao neke nove igrače. Popusta prema Hrvatskoj sigurno nećemo imati', rekao je kapetan Popov.

'Imperativa nemamo, a to može biti samo pozitivno. Rasterećeni smo i zato mislim da ćemo biti bolji nego u prethodne dvije utakmice', najavio je izbornik Petev.