OSVRNUO SE I NA IZBORNIKA

Bruno Petković bio je iskren u komentaru o uvredama na račun Milana Borjana

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 28.11.2022 14:51
  • Objavljeno 28.11.2022 u 08:22
Bionic
Reading

Hrvatski su reprezentativci imali puno razloga za sreću i veselje nakon nedjeljne utakmice i pobjede 4:1 nad Kanadom. Osim što su se vratili iz rezultatskog minusa, igra koju su prezentirali bila je na visokom nivou, puno višem u odnosu na utakmicu s Marokom

Prve minute na ovom Svjetskom prvenstvu Bruno Petković je dobio ulaskom u igru umjesto strijelca Marka Livaje.

'Staviš se u jako nezgodnu situaciju kada u drugoj minuti primiš pogodak, ali nije bilo straha niti jedne sekunde. Svjesni smo svoje snage, toga da se u 90 minuta može kreirati jako puno prilika. To se i dogodilo. Normalno je da Kanada sa svojim načinom igre ne može izdržati 90 minuta u istom ritmu. Pokazali smo da smo bolji, tehnički kvalitetniji. A kada smo poveli morali su se otvoriti i to je otvorilo još više prostora iza njihovih leđa', rekao je Petković u razgovoru za Sportske novosti, te otkrio je li njega i suigrače motivirala izjava izbornika Kanade Herdmana.

>> golove pogledajte na YT kanalu Hrvatske radiotelevizije

'Previše toga smo prošli u svojim karijerama da bismo se obazirali na neke vulgarne komentare ljudi koji nama nisu bitni. Mi imamo svoj cilj, put'.

O uvredama na račun Borjana i njegove obitelji Petković je rekao.

'Iskreno, to nije lijepo. Puno sam puta bio u takvoj poziciji u karijeri, da su me vrijeđali protivnički navijači. To je negativna strana nogometa, ali nekada moraš stisnuti zube i ići dalje'.

Komentirao je Petković i taktičke postavke izbornika Dalića te najavio utakmicu s Belgijom, a što je rekao pročitajte OVDJE.

  • +33
SP Katar: Hrvatska - Kanada Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL
Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal