pukla ljubav

Brozović fotkom na Instagramu opet razljutio navijače: Ne razumiju ga!

16.04.2017 u 14:12

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović ponovo je izazvao negativne reakcije fanova milanskog Intera zbog korištenja Instagrama u privatne, umjesto u poslovne svrhe...

U posljednje vrijeme hrvatski 24-godišnji veznjak našao se na udaru kritika među navijačima 'nerazzurra', posebno nakon što je bio jedan od krivaca za neočekivani poraz od Sampdorije na San Siru prije dva tjedna.

Brozovića očito ni trener Pioli više ne preferira jer nije nakon toga dobio niti minute na terenu tijekom poraza od Crotonea, a nije zaigrao niti u dramatičnom milanskom derbiju koji je završio 2:2 ove subote, nakon što je Inter primio gol u 97. minuti.

Takav ishod dvoboja s Milanom bacio je navijače u očaj, a onda ih je ponovo razljutio Marcelo Brozović koji je na Instagramu objavio veselu fotografiju sebe i prijatelja kako se odmaraju u bazenu.

🔝👀🙈

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on

Uslijedili su komentari navijača koji mu poručuju da se srami i neka ide iz kluba. Nije prvi put. Nešto slično je napravio prošle jeseni, kad je istu večer nakon sramotnog poraza od češke Sparte objavio romantičnu fotografiju s djevojkom, zbog čega su fanovi Intera poludjeli, očekujući valjda isprike, tugu i poruke tipa 'zajedno ćemo iz toga izaći jači'.

Brozović očito koristi Instagram više u privatne, nego u poslovne svrhe, a navijači ga ne razumiju. U klubu ga dosad zbog toga nisu kažnjavali...

💑

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on