IMA LI TO SMISLA?

Britanci pokopali Čilićevog protivnika i prije samog početka meča!

12.07.2017 u 08:54

Bionic
Reading

Uoči četvrtfinalnih dvoboja britanski mediji uvjereni su da Gilles Müller nema izgleda protiv Marina Čilića i već najavljuju dvoboj hrvatskog tenisača protiv Andyja Murrayja...

Iskusni 34-godišnji tenisač iz Luksemburga kreirao je u ponedjeljak senzaciju pobjedivši u pet setova Rafaela Nadala, 15-13 u odlučujućoj dionici igre. Meč koji je trajao pet sati najbolji je dosad viđen u Wimbledonu, no malotko vjeruje da bi nešto slično mogao ponoviti ove srijede protiv Marina Čilića.

Britanski mediji i uoči su meča pokopali Gillesa Müllera, smatraju da nema nikakvih izgleda protiv najboljeg hrvatskog tenisača koji ga je pobijedio prije par tjedana u Queensu, ali u tri seta.

  • +11
Nadal - Müller, 4. kolo Wimbledona 2017. Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

'Murrayju se otvorio put prema finalu ispadanjem Nadala, no na putu mu još stoji opasni Čilić,' zaključuje dnevnik Mirror koji je već unaprijed upisao pobjedu našem prvom reketu.

Marin koji još nije izgubio niti seta na turniru, a posebno je impresivan bio u osmini finala protiv Bautiste-Aguta kojeg je pomeo s terena, svakako je favorit u ovom dvoboju, no ne smije se nikako opustiti, jer Luksemburžanin je sjajan server i vrhunski igrač trave koji će iskoristiti svaki poklon.

Meč Čilića i Müllera počinje u 14 sati na terenu broj 1.