LOKOSI NA POLJUDU

Brekalo i Šarlija muče Karoglana. Čabraja na Poljudu bez dvojice igrača

16.03.2024 u 12:36

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 17.10 sati igraju protiv Lokomotive na Poljudu utakmicu 27. kola SuperSport HNL.

Bijeli ovaj susret dočekuju na drugom mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 55 bodova, odnosno bodom manje od prvoplasirane Rijeke i četiri boda više od trećeplasiranog Dinama koji ima utakmicu manje.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Lokomotiva na Poljud dolazi kao peta momčad lige s 36 bodova, ali i bez dva važna igrača. Zbog tri žuta kartona neće biti Vladana Bubanje, a zbog ozljede Fabijana Krivaka. 

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Probleme u sastavljanju momčadi ima i Mislav Karoglan. Josip Brekalo nije do kraja zaliječen pa je njegov nastup upitan, problemi s aduktorom mogli bi se odraziti i na nastup stopera Zvonimira Šarlije.

Utakmicu možete pratiti na MAXSport 1 (MAXtv) od 17:10 sati.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Hajduk i Lokomotiva dva puta su odmjerili snage u aktualnom prvenstvu. U prvoj utakmici odigranoj u rujnu Bijeli su na Poljudu slavili s 1:0 pogotkom Emira Sahitija, a u drugom susretu odigranom u Kranjčevićevoj u prosincu rezultat je bio 1:1.

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, pomagat će mu Marjan Tomas iz Vladislavaca i Jerko Crnčić iz Vrbovca, a četvrti sudac je Antonio Melnjak iz Rijeke. VAR sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca, a asistent VAR suca Ivan Starčević iz Bjelovara.

Mislav Karoglan, trener Hajduka - najava utakmicu Hajduka i Lokomotive, 15.3.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.