IRONIJA ILI NE?

Brbić 'pecnuo' Šukera: Nadam se da je uživao!

08.08.2014 u 08:46

  • +7

HNK Hajduk - Šahter Karagandi

Izvor: Pixsell / Autor: PXL Standard Sport

Bionic
Reading

Hajduk je u četvrtak ispisao novu i lijepu stranicu u svojoj klupskoj povijesti. Nakon poraza 2:4 u prvoj utakmici protiv Šahtera, 'bili' su u sjajnoj atmosferi Poljuda pobijedili s 3:0 i ušli u završnu rundu kvalifikacija za Europsku ligu

Nepotrebno je reći da je Poljud nakon posljednjeg sudačkog zvižduka - eruptirao. Veselju nije bilo kraja, posebice za trenera Tudora, ali i predsjednika kluba Marina Brbića. Naime, zna se da je Brbić u 'tihom ratu' s čelnicima HNS-a, posebice s Davorom Šukerom, koji je svojevremeno bio najjača podrška Brbićevom protukandidata Alojziji Šuprahi za predstavnika u HNS-u. A baš taj Šupraha bio je koban po Brbića i u jednom fizičkom naletu, zbog kojeg je Hajdukov predsjednik morao i u bolnicu.

'Bili smo napeti cijeli dan, ali vjerovali smo u uspjeh. Svi do jednoga u klubu. Silno sam uzbuđen, jer ovo je velika pobjeda Hajduka. Pojačanja? Dalje pitanja, neću o tome. Ždrijeb? Volio bih nekog da prođemo, da uđemo u skupinu Europske lige. Dolazak Šukera nije bio dogovoren, ali on je predsjednik HNS-a i ima pravo doći na utakmicu. Nadam se da mu se svidjela atmosfera. Nogomet se ne može igrati bez gledatelja, ovo je prekrasno', rekao je Brbić, a prenose Sportske novosti.

Cijeli članak pročitajte OVDJE