USTVARI, RAZUMIJEMO IH

Brazilski reprezentativci nisu smogli snage ni čestitati Hrvatskoj; baš nekorektno!

  • S.Š. / Hina
  • Zadnja izmjena 09.12.2022 23:13
  • Objavljeno 09.12.2022 u 19:58
Bionic
Reading

Tuga i očaj u redovima brazilske reprezentacije nakon ispadanja od Hrvatske u četvrtfinalu svjetskog prvenstva. Očito se Brazilcima obilo o glavu razmišljanje 'lako ćemo'. No, kada je Hrvatska s druge strane, to ne prolazi

'Nažalost, neću osvojiti ovaj trofej svjetskog prvaka kao igrač', kazao je nakon eliminacije od Hrvatske na SP-u brazilski kapetan Thiago Silva.

'Nismo navikli primati takve golove u protunapadu, malo smo se dezorganizirali. Teško je, ali koliko je sada tuga, toliko život mora ponovno proći, moramo dignuti glave. Ponosni smo na ono što smo postigli, ali nažalost, to je dio nogometa. Doživio sam neka razočaranja u životu i kada ne postigneš važan cilj koji postaviš, onda jako boli. Ja sam tip koji se digne svaki put kad padne i to se danas neće promijeniti. Nažalost, neću osvojiti ovaj trofej kao igrač. Ali s drugom funkcijom, tko zna'.

Vezni igrač Brazila Casemiro bio je utučen.

'Teško je naći riječi. Tužni smo jer su svi dali sve od sebe, a ispali smo ovako. Imali smo utakmicu u džepu i pobjegla nam je. Teško nam je jer smo vjerovali, napravili smo odličan posao i atmosfera je bila dobra. Ali takav je nogomet. Događa se'.

Da, događa se. Ali očito priprema za Hrvatsku nije bila dobra. Ili su Brazilci mislili da će se Hrvatska sama predati.

  • +41
SP Katar: Hrvatska - Brazil Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK
  • +21
Navijači na utakmici Hrvatska - Brazil Izvor: EPA / Autor: ROLEX DELA PENA
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal