MLADI KAPETAN

Brazilski reprezentativac dolazi u Dinamo

01.08.2013 u 13:32

Bionic
Reading

Nekadašnji kapetan mlade brazilske reprezentacije Buno Uvini uskoro bi trebao pojačati obrambeni red zagrebačkog Dinama, pišu talijanski mediji

Bruno Uvini, 22-godišnji brazilski branič, uskoro bi trebao preseliti u Dinamo, barem tako pišu talijanski mediji. Čovjek koji je kao kapetan mlade U20 reprezentacije predvodio Brazil na prvenstvu mladih Južne Amerike prošle sezone, a bio je kapetan i na Svjetskom prvenstvu U20, prošlu je sezonu proveo u Napoliju, no tamo se nije iskazao.

Uvini je debitirao za seniorsku reprezentaciju za prije nešto više od godinu dana i dosad je skupio tri nastupa za 'selecao'. Doduše, to su bili pripremni nastupi za Olimpijske igre, pa su na tim utakmicama nastupali igrači mahom stari do 23 godine.

Kako prenose talijanski mediji pozivajući se na Gazettu dello Sport, Uvini, koji je čak zaigrao i za seniorsku reprezentaciju, trebao bi uskoro preseliti u redove Dinama.

Uvini je karijeru započeo u Sao Paulu, da bi u veljači 2012. preselio u Tottenham, no tamo se zadržao tek jednu sezonu i onda otišao u Napoli, otkuda bi navodno trebao doći u Dinamo.

Talijanski mediji ne navode vrijednost transfera.