POKVAREN ROĐENDAN

'Boxing Day' za Arsenal završio jako lošom viješću

26.12.2013 u 20:22

Bionic
Reading

Nogometaši Arsenala su mnogo teže nego što to pokazuje konačnih 3-1, došli do tri boda na gostovanju kod West Hama, u utakmici 18. kola engleske Premierlige, ali na zasad nepoznato vrijeme ostat će bez svog najboljeg igrača prvog dijela sezone

Time je momčad Arsenea Wengera prekinula niz od tri prvenstvene utakmice (dva remija i poraz) bez pobjede, te se barem privremeno vratila na vrh ljestvice.

No, ovogodišnji 'Boxing Day' neće po dobrome pamtiti 23-godišnji velški nogometaš u redovima Arsenala Aaron Ramsey. Naime, u četvrtak je Ramsey slavio rođendan, a na travnjaku je dobio najgori mogući 'poklon' - ozljedu.

'U pitanju su bolovi u bedrenom mišiću. Koliko je opasno stvarno ne znam, ali definitivno smo ga izgubili za ove blagdane. Nije mi izgledalo da će moći igrati idući tjedan,' rekao je Wenger o nogometašu koji je ovaj ogled napustio u 67. minuti, a ove je sezone, u svim natjecanjima, postigao deset pogodaka u dresu Arsenala.

'Kontrolirali smo igru, ali je moglo sve pogubno završiti u uvodnom dijelu drugog dijela. Primili smo pogodak, a mogli smo i drugi. Da je bilo 2-0 možda bi se teško vratili u igru,' dodao je Wenger.