STIGLO UPOZORENJE

'Bottas nije svjestan da mu u Mercedesu prijeti uništenje karijere!'

08.02.2017 u 10:12

Bionic
Reading

Anthony Hamilton, otac Lewisa upozorava Valtterija Bottasa da bi mu timski duel s njegovim sinom mogao dotući karijeru, ako nije potpuno spreman za taj veliki korak u Mercedesu ove sezone...

Podsjetimo, nakon što je Nico Rosberg iznenada odlučio prekinuti karijeru i oprostiti se kao aktualni prvak Formule 1, Mercedes mu je kao zamjenu doveo Valtterija Bottasa, bivšeg vozača Williamsa koji još uvijek ne zna za pobjedu u elitnom automobilističkom natjecanju.

Iako mnogi zavide 27-godišnjem talentiranom Fincu na prilici koju je dobio, potpisan je ugovor tek na jednu sezonu i morat će već u 2017. godini pokazati da je vrhunski vozač koji se može nositi s Lewisom Hamiltonom te boriti za pobjede i titule.

Psihološke igre već su počele i iz tabora Lewisa stiglo je upozorenje rivalu.

'Tko god dođe nadmetati se s Lewisom, mora pravilno planirati svoju karijeru, jer dvoboj s njim može ju uništiti,' upozorava otac Anthony Hamilton koji misli da će njegov sin ponovo biti glavni kandidat za osvajanje naslova:

'Osobno mislim da što je iskusniji i stariji, sve je bliže svom vrhuncu. Ove godine definitivno ga treba ubrojiti u krug favorita. Rosberg je imao malo sreće, ali Lewis sada gleda samo naprijed kako bi ponovo osvojio prvenstvu vlastitim zaslugama.'