DOSTA MU JE

Borac koji obožava Cro Copa napušta MMA: Ne želim to više!

30.01.2014 u 10:20

Bionic
Reading

Pat Barry odlučio se povući iz svijeta mješovitih borbi te se vratiti u kickboxing, jer smatra da više odgovara njegovom stilu...

Podsjetimo, 34-godišnji Amerikanac došao je u UFC kao neporažen 2008. godine, ali nije ostvario zapažen uspjeh u teškoj kategoriji. Porazi su bili češći od pobjeda i na kraju se pri omjeru 8-7 odlučio oprostiti. Hrvatskim ljubiteljima MMA ostat će u sjećanju po lijepim riječima na račun Mirka Filipovića koji mu je jedan od idola. S njim se borio u lipnju 2010. godine, bilo je čak i grljenja u kavezu, a na kraju je Cro Cop slavio 'gušenjem' u trećoj rundi.

'Nekoliko posljednjih borbi imao sam čudan osjećaj u želucu prilikom izlaska u oktogon. Shvatio sam da to više ne želim. Shvatio sam da se više ne želim hrvati. Ne kažem da je ovo potpuni kraj MMA karijere, ali sad isključivo želim udarati ljude. MMA i UFC su prema meni uvijek bili korektni i uvijek ću ih podržavati. Želim zahvaliti svojim obožavateljima, sponzorima, ali i onima koji me mrze jer su bili sa mnom na ovom putu. Veselim se onome što dolazi,', prenosi Fightsite.hr izjavu Barryja, koji će se vjerojatno vratiti u kickboxing, a ne bi bilo iznenađenje da ga vidimo na nekoj od Gloryjevih priredbi.