ndockyt seli u goricu

Bomba za kraj prijelaznog roka; Osijek i Nenad Bjelica napokon dogovorili toliko željeno pojačanje s kojim kreću u borbu za naslov

15.02.2022 u 00:12

Bionic
Reading

Prema svemu sudeći, tijekom utorka 15. veljače, NK Osijek potpisat će najveće pojačanje ovog prijelaznog roka. Iako ga je Nenad Bjelica već pokušavao dovesti u Gradski vrt, to mu je uspjelo tek sada

Prema pisanju Sportskih novosti, ne bude li senzacionalnog preokreta, Kristijan Lovrić (26) će ovoga utorka postati novi član Osijeka. Tako će završiti sapunica o njegovom transferu, koja je ponudom Osijeka započela još u prosincu prošle godine, a otegnula se do posljednjeg dana prijelaznog roka u Hrvatskoj, 15. veljače.

Dogovor o transferu s Osijekove strane odrađivao je Nenad Bjelica dok je Goricu 'zastupao' predsjednik Nenad Črnko a detalje su navodno postigli u ponedjeljak kasno navečer.

U utorak bi trebao biti potpisan četvorogodišnji ugovor po kojem će Lovrić u Osijeku zarađivati 300.000 eura godišnje, odnosno 25.000 eura mjesečno. Igrač je time i više nego zadovoljan, a isto tako i Bjelica jer dobija igrača, koji svojom klasom može biti prevaga u borbi za naslov prvaka.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Neće financijski loše proći ni Gorica, kojoj će pripasti nešto manje od dva milijuna eura odštete, ali i oko 20 posto od sljedećeg Lovrićeva transfera, kao i potencijalni bonusi, koji ovise o plasmanu Osijeka u skupine europskih natjecanja.

Također, kao dio ovog posla, u Goricu iz Osijeka dolazi kongoanski krilni napadač Merveille Valthy Streeker Ndockyt.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

  • +20
Dinamo - Gorica, 23. kolo HT Prve lige, 2021/22. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorisc / CROPIX