ODŠTETA NIJE PROBLEM

Bomba s Otoka; jedan od najjačih aduta Hrvatske seli prema Chelseaju

07.04.2016 u 18:08

Bionic
Reading

Ivan Perišić (27) pruža odlične igre u dresu milanskog Intera i hrvatske reprezentacije. Bez obzira na to što je višegodišnjim ugovorom vezan uz talijanskog diva, zainteresiranih ne nedostaje

Perišić je u vrhunskoj formi te je svojim izvedbama privukao interes mnogih klubova. Kao najnoviji kupac spominje se Chelsea, klub koji je u stanju platiti odštetu za hrvatskog ofenzivca koji je vezan za Inter do lipnja 2020.

No ako su Englezi ozbiljno zagrizli, teško da će Inter zadržati svojeg igrača. Chelsea je u stanju platiti i puno veću godišnju plaću, a Inter je zbog financijskog fair playa ionako primoran prodavati najskuplje pojedince.

'Ivan Perišić je vrlo uzbuđen zbog špekulacija oko prelaska u Chelsea - on bi volio trenirati pod vodstvom Antonija Contea. Premiership je najbolja nogometna liga svijeta, a Chelsea je europski klub u kojem bi svatko volio igrati', rekao je Perišićev menadžer Tonći Martić za goal.com

Inače, prema prikazanom, Perišić bi trebao biti jedan od naših najjačih aduta na Euru u Francuskoj, a tamo bi njegova cijena mogla još više narasti. Prema transfermarktu, hrvatski reprezentativac procijenjen je tek na 19 milijuna eura.