ČEKA SE ODGOVOR

'Bomba' iz Maksimira! Dinamo je pronašao idealnu zamjenu za Mislava Oršića i to igrača na kojem je već zaradio milijune eura

05.01.2023 u 16:20

Bionic
Reading

Navikli smo da u Maksimirskoj 128 nikada nije dosadno. Dinamo je prodao Mislava Oršića u Southampton, a izgleda je pronašao i zamjenu za svojeg napadača

Nakon što su posljednjih dana iz Dinama dolazile ružne informacije zbog borbe dvije struje oko prevlasti u klubu, sada su dio medijskog prostora dobili i sami nogometaši. 'Modri' su napravili još jedan milijunski transfer te su prodali Mislava Oršića.

Njegov odlazaka ostavit će veliku prazninu u napadu, treba naći dostojnu zamjenu, a u hrvatskom prvaku su bacili 'pipke' prema bivšem igraču – Josipu Brekalu.

Hrvatski napadač nije se uspio nametnuti u Wolfsburgu u koji je došao 2016. upravo iz Dinama za deset milijuna eura. Bio je na dvije posudbe (Stuttgrat, Torino), a prije početka ove sezone vratio se u 'Vukove' i nije dobro prošlo. Premala minutaža, a time i gotovo nikakav golgeterski učinak.

Njegovu sudbinu očigledno su pratili u Dinamu gdje su bili svjesni kako bi ih u zimskom prijelaznom roku mogao napustiti Oršić i sada kada se realizirao transfer omiljenog napadača 'Modrih', vodeća momčad prvenstva okrenula se prema Brekalu.

Bio bi to dobar potez i za Dinamo i za Brekala kako bi oživio karijeru. Wolfsburg i nema previše izbora, ako želi barem nešto dobiti za svojeg 24-godišnjeg napadača, jer ugovor istječe u ljeto.