vesele susjede

Bolje da ovo ne vidite, evo kako su Crnogorke proslavile poraz Hrvatske

12.12.2023 u 08:42

Bionic
Reading

Porazu hrvatskih rukometašica od Mađarske 23:22 najviše su se razveselile Crnogorke koje su tako bile u slavljeničkom raspoloženju uoči svoje utakmice sa Švedskom i koji su i izgubile 32-25

Kraljice šoka držale su sudbinu u svojim rukama, većim dijelom. Trebale su svladati Mađarice, a zatim Crnogorke nisu smjele pobijediti domaćina Švedsku. No izabranice Ivice Obrvana su izgubile dobivenu utakmicu od Mađarica tako da je zadnji susret iz skupine za nas postao nevažan.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Dramu Hrvatske s nesretnim završetkom za naše djevojke pratile su i Crnogorke, zapravo jedna od njih 'škicala' je iz tunela dvorane susret dok su ostale bile u svlačionici i pripremale se sa sraz sa Šveđankama. Završilo je kako su susjede priželjkivale, a IHF je objavio snimku ludog veselja igračica crnogorske reprezentacije.

Neki će im u Hrvatskoj zamjeriti slavlje, ali ne bi trebalo, drugačije ne bi ništa bilo ni da je obrnuta situacija. Uostalom Kraljice šoka su si same krive za ove scene.