Sprema se prava senzacija

Bogati europski velikan sprema najspektakularnije transfere u povijesti nogometa i dovodi Cristiana Ronalda i Lionela Messija

21.08.2020 u 17:12

Bionic
Reading

PSG želi ovog ljeta dovesti Lionela Messija i Cristiana Ronalda koji bi s Neymarom trebali tvoriti ubojiti trio iduće sezone

Ovo ljeto moglo bi donijeti pravu senzaciju i najspektakularnije transfere u povijesti nogometa. Bogati francuski prvak PSG želi napraviti megamomčad, a u tom cilju svoju ekipu žele pojačati najboljima na svijetu i jednima od najboljih u povijesti nogometa. Francuzi žele napraviti ono što brojni navijači godinama priželjkuju, spojiti Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

Španjolski mediji pišu kako je sada pravo vrijeme za tako nešto. Juventus je navodno jako opterećen plaćom Cristiana Ronalda i rado bi ga se riješili. Navodno su pred zainteresirane već stavili i cijenu, a javio im se upravo PSG. Torinski sastav od Parižana traži 60 milijuna eura za Ronalda, a to je cifra koju PSG može bez ikakvih problema izdvojiti za jednog od najboljih u povijesti.

No, tu ne misle stati. Lionel Messi je, kako smo već pisali, odlučio napustiti Barcelonu ovog ljeta. Španjolci pišu kako je već održao i sastanak s novim trenerom Ronaldom Koemanom i rekao mu da je njegovo vrijeme u klubu završilo i da planira pronaći novu sredinu. Iako se spekuliralo da će tu uletjeti Manchester City i Pep Guardiola i Messija odvesti u Englesku, Francuzi se planiraju umiješati i poremetiti planove.

Sve je dodatno potpalio i Neymarov agent Wagner Ribeiro koji je nedavno rekao kako njegov klijent neće u Barcelonu, ali da bi mogao igrati s Messijem.

'Neymar je jako sretan u klubu i mislim da će ostati barem još dvije godine. Kako stvari danas stoje, lakše je da Messi pređe u PSG nego da se Neymar vrati u Barcelonu. Lakše je da dođu Messi i Cristiano Ronaldo. Ozbiljan sam. Ne smijete podcijeniti katarsku ekonomsku moć', poručio je Ribeiro i zagolicao maštu brojnih fanova.

Očito se sprema nešto veliko, a hoće li PSG u tome uspjeti, vidjet ćemo vrlo brzo...