Imao dobar razlog

Bayernovo čudo od djeteta otkrilo kako mu Messi nije želio pokloniti dres nakon utakmice te što mu je dobacio u prolazu

20.08.2020 u 11:23

Bionic
Reading

Mladi 19-godišnji nogometaš Bayerna Alphonso Davies postao je vijest dana nakon što je u polufinalu Lige prvaka protiv Lyona (pobjeda 3:0) dokazao kako se radi o posebnom igraču. No, jedna njegova izjava o Messiju posebno je odjeknula

Nakon uvjerljive pobjede Bayerna protiv Lyona najemotivniji je svakako bio tinejdžer iz Gane Alphonso Davies, koji je igrački stasao u Kanadi. Poznato je kako će Bayern u nedjelju (21.00h) igrati u finalu Lige prvaka protiv francuskog PSG-a.

'Znate, za mene je ovo ostvarenje sna. Igram u Ligi prvaka i uspio sam sa svojom momčadi stići do finala! Ništa više od toga ne bih mogao poželjeti. Osjećaj je fantastičan, svi smo sretni i igramo jako dobro. Dečki s kojima igram su u svojim karijerama osvojili sve, ali su i dalje uzbuđeni. Gladni su novih pobjeda', kazao Davies, sjajni lijevi bek kojeg mnogi smatraju igračem budućnosti.

No, dotakao se i ovaj tinejdžer svog velikog uzora Lionela Messija otkrivši kako mu Argentinac nije želio pokloniti dres nakon poraza Barcelone 2:8 od Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka.

'Zamolio sam Messija da razmijenimo dresove, ali me je odbio. Vjerojatno je bio potresen nakon poraza. To je OK, nadam se da ću ga dobiti nekom drugom prilikom', kratko je kazao Davies.

No, svakako treba reći kako je Messi imao nekoliko razloga da svoj dres ne pokloni mladom Daviesu. Osim što je bio ljutit i utučen nakon poraza poznato je kako je zbog pandemije koronvirusa Uefa preporučila igračima 'da se ne razmjenjuju dresovi nakon utakmice'.

I dok je Messi odbio Daviesa, zvijezda PSG-a Brazilac Neymar nakon pobjede 3:0 protiv Leipziga razmijenio je dresove s braničem njemačke ekipe Marcelom Halstenbergom.

  • +18
Barcelona - Bayern (četvrtfinale Lige prvaka 2019/20) Izvor: EPA / Autor: Rafael Marchante / POOL