POVRATAK NATJECANJIMA

Blanka se vraća: New York - mjesto gdje se ostvaruju snovi!

11.04.2013 u 10:21

Bionic
Reading

Poznata hrvatska atletičarka Blanka Vlašić nakon više od godinu dana vraća se natjecanjima. Njezin povratak se očekuje 25. svibnja, na mitingu Dijamantne lige u New Yorku

'Iščekujem povratničko natjecanje kao da mi je prvo! Dočekala sam svoje drugo poluvrijeme I hvala Bogu na tome', kazala je Blanka kako prenose njezine službene web-stranice.

Sezona je bogata izazovima, međutim, kako kaže, prognozama se nezahvalno baviti:

'Ne želim misliti previše unaprijed. Trenutačno je najvažnije uspješno privesti ove pripreme kraju. Želim uživati u svakom trenutku, jer mogu ponovno raditi ono što volim – skakati.'
247737,250120,236573,233274Na svom blogu Blanka je napisala i sljedeće:

Nekako s proljeća
Išuljala se sasvim nečujno. Nismo ni primijetili kako je utihnula... Bol koja me već previše vremena držala zarobljenom.

Odjednom mir. I ponovno buđenje bratskog rivalstva lijeve i desne noge.
Zna ova \'zdrava\' da ona druga još kaska, ne zamjera joj. Čak potajno i navija za nju prilikom svake vježbe. Opet su tim.

Ponosna sam na nju. Šutke odrađuje sve treninge i strpljivo čeka da i one zadnje uspomene na ozljedu iščeznu. Nisam je ni pitala, znala sam da će biti spremna.

U srcu sam čula šapat: 25. 5. je u redu\'. Hvala Ti na tome. Izgleda da će i za mene vrijediti ona da je New York mjesto gdje se ostvaruju snovi!
Blanka