MITING U GÖTEBORGU

Blanka najavila nastup: Teško je reći o očekivanjima

13.02.2014 u 13:03

Bionic
Reading

Nakon sedam mjeseci izbivanja sa svjetskih skakališta Blanka Vlašić će u subotu, 15. veljače, u 17 sati nastupiti na atletskom mitingu u Göteborgu

‘Ovo natjecanje u Göteborgu je za sve nas nepoznanica i teško mi je govoriti o očekivanjima. Tek smo završili s jakim treninzima, forma će kroz ovaj kratki period rasti iz natjecanja u natjecanje. Ovo je skakački miting po mjeri, uzbuđena sam i veselim se nastupu, no ne usuđujem se govoriti o predviđanjima’ rekla je Blanka uoči odlaska u Göteborg.

Govoreći o očekivanjima od prvog ovogodišnjeg nastupa, Blankin otac i trener Joško Vlašić naglasio je da će dobitak biti već i sam Blankin izlazak na skakalište ako prođe bez problema.

‘Suzdržani smo optimisti. Znamo je što nam je minimum, no još uvijek ne znamo što nam je maksimum. Natjecateljski naboj je kod Blanke prisutan, no na ovom će natjecanju više biti okrenuta samoj sebi. Siguran sam da će Blanka ovo natjecanje uredno odraditi. Konkurencija u Göteborgu će biti vrlo dobra, a svakako treba istaknuti domaću skakačicu Emmu Green Tregaro, koja je u ovom trenutku sam svjetski vrh. Samo malo ispod je Lavern Spencer iz Svete Lucije. Vrlo stimulativno društvo i primjerena konkurencija za Blanku u ovom trenutku’, rekao je Joško Vlašić.