lov na petu pobjedu

Bjelica zaprijetio uzdrmanim Turcima, a Hajrović im iskazao poštovanje

28.11.2018 u 19:09

Bionic
Reading

Trener Dinama Nenad Bjelica najavio je u Istanbulu lov na petu pobjedu u grupnoj fazi Europske lige, protiv Fenerbahčea (Arenasport 3 - MAXtv, četvrtak 19:00) koji ima šansu također proći dalje, ali se iznenađujuće nalazi na samom dnu turskog prvenstva...

Nakon poraza u derbiju protiv Rijeke 'modri' se namjeravaju ovog četvrtka u Europskoj ligi vratiti pobjedničkim navikama, a peti trijumf u nizu ovu sezonu učinio bi još impresivnijom i legendarnijom.

  • +11
Europska liga, skupina D: Dinamo - Spartak T. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Iako je već osigurao europsko proljeće, trener Dinama u Turskoj želi potvrditi i prvo mjesto u grupi te pokazati da s ovom momčadi može daleko u drugom po snazi europskom klupskom natjecanju.

'Gledamo samo sebe, želimo ponovno pobijediti. Znamo da je pred nama težak zadatak, ali vjerujemo u našu momčad. Kao što ste rekli, dolazimo u puno boljoj atmosferi od one koju ima Fenerbahče. Možemo dobro igrati i nadamo se pobjedi,' najavio je Nenad Bjelica na press konferenciji, podsjetivši da se Fener nalazi na očajnom 15. mjestu u turskom prvenstvu, čemu se nitko nije nadao ove sezone.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući svih šest utakmica Dinama po skupinama, ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Dinamo će po pobjedu ići s onim sastavom kojeg trener u ovom trenutku vidi kao najkvalitetniji.

'Uvijek igram s najjačim sastavom, nema hrvatski i europski sastav. Igramo s najjačim sastavom, cilj je pobjeda i tri boda. Važno nam je to zbog hrvatskog koeficijenta, želimo biti prvi u grupi i to možemo u četvrtak riješiti. U svakoj utakmici mi igramo s najboljima,' zaključuje Bjelica, a ofenzivac Izet Hajrović koji je u bogatoj karijeri igrao i za Galatasaray u Turskoj je dodao:

'Bio sam tu kratko vrijeme, bio sam sretan što sam mogao igrati za tako velik klub. Sve drugo što se dogodilo, trenutno je nebitno. Sretan sam što smo u Istanbulu. Volim ovaj grad i ljude ovdje. Poštujem ih kao i oni mene. Što se tiče utakmice, mislim da ćemo biti spremni. Neće biti lako, znamo da Fenerbahče ima dobre igrače iako ne stoje dobro trenutno u ligi. Imaju kvalitetu i trebamo biti oprezni. Ako odigramo dobru utakmicu i kako mi to želimo, onda ćemo napraviti dobar rezultat.'