Trener Modrih iskreno

Bjelica komentirao ozljedu svog napadača, a potom 'zagrmio': 'Svi plaču i mijenja se kriterij, ali Dinamo će na kraju biti na vrhu!'

18.10.2019 u 22:05

Bionic
Reading

Nakon utakmice 12. kola Hrvatski Telekom Prve lige između Gorice i Dinama pred novinare su izašli treneri oba sastava

Dinamo je slavio na gostovanju u Gorici s 4:2 u 12. kolu Hrvatski Telekom Prve lige, a nakon utakmice pred novinare su izašli treneri obje momčadi. Nenad Bjelica je i šesti put u šest međusobnih susreta pobijedio Sergeja Jakirovića koji je izrazio zadovoljstvo ulaskom u utakmicu, ali i dodao kako je Gorica primila dva jeftina gola.

'Dobro smo ušli u susret i igrali prvih 25 minuta, imali smo i zicer preko Suka, ali nismo zabili. Živo me zanima što bi bilo da smo poveli. Nakon toga smo primili dva jeftina gola u dvije minute i bilo je teško dalje izdržati', rekao je Jakirović pa dodao kako je Dinamo ipak na razini više:

'Bili su brutalno efikasni u ovoj utakmici. Prva četiri udarca u okvir je Dinamo pretvorio u gol. Ne bih rekao da imamo kompleks od Dinama, već su oni toliko kvalitetni da realiziraju svaku šansu i polušansu. Moram dalje raditi i nadati se da će biti bolje u utakmicama koje dolaze', zaključio je Jakirović.

Dinamo je ovom pobjedom ponovno došao na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

'Zasluženo smo pobijedili jer smo bili bolji. Gorica je bila i više nego ozbiljan suparnik i da su zabili možda bi utakmica otišla u drugom smjeru. S obzirom na okolnosti, ozljede, povratke s reprezentativnih okupljanja i ostalo moram biti zadovoljan. Na ovom stadionu nikome neće biti lako do bodova, a mi se sada pripremamo za Šahtar - rekao je Bjelica pa otkrio kakva je situacija sa Sandrom Kulenovićem kojeg je u 69. minuti, samo nekoliko minuta nakon što je ušao u igru, odvela hitna pomoć:

'Kulenović je i ranije imao problema s metatarzalnom kosti, a mislim da je sada nešto puklo. Vjerojatno ćemo ga morati poslati na operaciju da se brzo riješi problem. Što se tiče Petkovića i Livakovića, očekujem ih na treningu u subotu i nadam se da ćemo ih imati na raspolaganju protiv Šahtara.'

Bjelica je, nakon izvještaja o zdravstvenom stanju u svojoj momčadi, rekao i nekoliko riječi o sucima koji, po njemu, nisu odradili dobar posao.

'Mi nismo ti koji plačemo. Pokušavamo biti bolji i nismo se nikada žalili kada je suđenje u pitanju. Ovdje svi plaču, a onda se mijenja kriterij suđenja. Ne znam zašto imamo četvrtog suca kada ne vidi situaciju kod Perićevog crvenog. Kod prvog gola je također bila simulacija Čabraje, a nama Šitum dobije karton. Bez obzira na to, na kraju ćete vidjeti Dinamo na vrhu jer imamo dovoljno kvalitete da budemo bolji od svih unatoč greškama', zaključio je Bjelica. Tijek utakmice i golove možete vidjeti u sažetku ispod teksta.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo