BILA I RONALDOVA

Bivšu Berlusconijevu ljubavnicu LeBron nije ni pogledao

18.01.2013 u 07:13

Bionic
Reading

Zastupnica u talijanskom parlamentu i bivša djevojka Silvija Berlusconija, Nicole Minetti, od najveće zvijezde NBA košarke, LeBrona Jamesa, dobila je 'košaricu'. Naime, atraktivna crnka evidentno se upucavala košarkašu, no talijanski mediji tvrde kako je košarkaš ostao posve hladan

26-godišnja Nicole početkom godine provodila se po Miamiju te je boravila u jednom od brojnih noćnih klubova, a u njemu je ugledala LeBrona Jamesa. Prišla mu je kako bi se s njim fotografirala, no James je tjelohraniteljima rekao da je zaustave.

Atraktivna političarka više je sreće imala prije nešto više od mjesec dana kada se u jednom madridskom hotelu susrela s Cristainom Ronaldom. Portugalac joj je navodno pravio društvo cijelu noć, a nakon, kako su naveli 'svjedoci' burne zabave, ujutro su zajedno otišli i u šoping.

Nicole očito pada na slavne, pa je svojevremeno bila i u vezi s bivšim talijanskim premijerom Silvijom Berlusconijem. I baš zahvaljujući njemu, jer do tada je radila kao zubni higijeničar u stomatološkoj ordinaciji koju je posjećivao, ušla je u politiku. U to vrijeme, Silvio je bio, naravno, njezina najveća ljubav, no kako su joj se ambicije ispunile - prestala ga je 'voljeti' i odgovarati na njegove pozive.