nasmijani Grosjean

Bivši vozač Formule 1 skinuo zavoje i svima pokazao kako mu izgledaju ruke nakon stravične nesreće u kojoj je jedva izvukao živu glavu; ima dobar razlog

13.01.2021 u 14:00

Bionic
Reading

Romain Grosjean, bivši vozač Formule 1, jedva je izvukao živu glavu krajem studenog prošle godine na VN Bahreina. Mnoge njegove obožavatelje zanima kako se oporavlja od ozljeda koje je zadobio

Podsjetimo, 34-godišnji Romain Grosjean doživio je stravičnu nesreću 29. studenog na VN Bahreina kada se velikom brzinom zabio u ogradu, a bolid se odmah zapalio. Drama je trajala dosta dugo, a Grosjean je na koncu doslovno u posljednjem trenutku uspio izaći iz gorućeg bolida te je zbog opeklina tri dana zadržan u bolnici.

Iako se u prvi tren činilo kako je Grosjean sigurno teško ozlijeđen pokazalo se kako su najgore prošle njegove ruke te je nakon izlaska iz bolnice oporavak nastavio u svom domu u Švicarskoj.

No, na traženje obožavatelja odlučio je objaviti nekoliko fotografija s naglaskom na ruke, nakon što je skinuo zavoje (bio je i na plastičnoj operaciji, op.a.), koje su u gorućem bolidu najviše nastradale. No, tim fotografijama Grosjean je i poslao jasnu poruku svima kako stravična nesreća nije ostavila traga te da je nastavio s normalnim životom u kojem uživa.

Također je od prije poznato kako je Grosjeanova momčad Haas Ferrari donijela odluku kako po isteku ove sezone neće produžiti ugovor s njim. Isto su odlučili i kada je u pitanju Kevin Magnussen pa su tako umjesto njih stigli Mick Schumacher i Nikita Mazepin.