bez dlake na jeziku

Bivši 'vatreni' žestoko oprao Rakitića: 'Ima dovoljno godina da zna želi li igrati za Hrvatsku! Kako Modrić nikada nije tražio razgovor s izbornikom?'

29.04.2020 u 11:49

Bionic
Reading

Igor Pamić je komentirao izjavu Ivana Rakitića kako mora porazgovarati s izbornikom Zlatkom Dalićem o svemu

Ivan Rakitić je u nedavnom intervjuu za Sportske novosti pričao o reprezentaciji i otkrio kako nije siguran da će i na Europskom prvenstvu 2021. godine nositi hrvatski dres. Raketa kaže kako je spreman, voli Hrvatsku i želi joj pomoći, ali je nekoliko puta naglasio i kako 'mora popričati s izbornikom o svemu'.

Isti list je za komentar tih Rakitićevih izjava zamolio našeg bivšeg reprezentativca, a danas trenera Igora Pamića. Pamić je poznat po svojoj iskrenosti, a bez dlake na jeziku je odgovorio i ovaj puta.

'Rakitić ima dovoljno godina, dugo je profesionalac i mora imati stav želi li igrati za reprezentaciju ili ne. Nije ga bilo u nekoliko navrata pa se onda vraćao. Postoji li neki problem, to treba riješiti što prije. Reprezentacija je preozbiljna stvar da bi se vukli repovi. Baš me zanima o čemu to Rakitić želi pričati s Dalićem', rekao je Pamić.

Sam Rakitić je u više navrata ponovio kako mu je reprezentacija svetinja i kako mu je Hrvatska daleko ispred svega.

'Ako je igranje za Hrvatsku najveća svetinja, onda nije potreban nikakav razgovor ni s kime! Jedno isključuje drugo. Ako je reprezentacija svetinja, onda ću igrati za nju dok mogu, a igrat ću koliko izbornik misli da trebam. Želi li Raketa možda nekakav drugačiji status ili nešto slično? To možemo samo nagađati', rekao je Pamić pa dodao:

'Rakitić je ekstra kvalitetan igrač, ali ovo nije prvi put da se priča o njegovim igrama za reprezentaciju. S druge strane imamo primjerice Luku Modrića koji nikad nije bio u nedoumici hoće li igrati za Hrvatsku i tražio razgovore. No, treba biti oprezan. Svatko ima svoje razloge. Možda i Rakitić ima opravdani razlog za razgovor za koji mi ni ne znamo', kaže Pamić.

Što je još Pamić rekao o Rakitiću možete pročitati OVDJE.