OGORČEN NAKON OTKAZA

Bivši suradnik bijesan na izbornika Babića: Može ga biti sram!

10.01.2017 u 08:55

Bionic
Reading

Valter Matošević ne smatra se odgovornim za neuspjeh hrvatske rukometne reprezentacije u Riju, a nakon dobivenog otkaza poručio je izborniku Željku Babiću da ga treba biti sram što je preko drugih saznao da ga se namjerava riješiti te smatra da naša izabrana vrsta zaslužuje boljeg stratega...

U hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji burno je u posljednje vrijeme. Željko Babić ponudio je neopozivu ostavku nakon Olimpijskih igara, da bi ipak ostao i trenutno u Umagu priprema reprezentaciju koja će ponovo jurišati po neku od medalja u siječnju na SP-u u Francuskoj.

Na kraju je smijenjen jedino trener golmana Valter Matošević te je u velikom intervjuu za Večernji list optužio Babića za nekorektnost.

'Znao sam za svoju smjenu deset dana prije nego što me Babić nazvao. Kada mi je kratko rekao da na mene ne računa, rekao sam mu da ga može biti sram što sam to čuo od drugih. Naravno da sam razočaran i ogorčen što sam za smjenu saznao na takav način', izjavio je dugogodišnji golman Zagreba i reprezentacije.

Matošević smatra da Babić nije pravi čovjek za vođenje reprezentacije te se ne smatra odgovornim za neuspjeh u Riju jer golmani nisu bili loši na tom turniru.

Valter žali što nije otišao odmah nakon smjene Slavka Goluže, a što je još rekao pročitajte ovdje