olić i jelavić partneri

Bivši reprezentativci pokrenuli (r)evoluciju za brigu o zdravlju i tjelesnoj formi

21.02.2018 u 14:34

Bionic
Reading

Od sljedećeg tjedna, na zagrebačkom Kvaternikovom trgu, vrata profesionalnim ali i amaterskim sportašime, te ljudima kojima je dostaje sjedilačkog načina života, otvara centar zdravlja i tjelesne forme Biotrening, a koji spada među najsuvremenije, ne samo u Hrvatskoj već i u Europi

Pišemo novo poglavlje namijenjeno kvaliteti života. Hrvatska je dobila najsuvremeniji centra zdravlja i tjelesne forme dosad neviđen u ovom dijelu Europe. Vode ga vrhunski stručnjaci iz područja kineziologije, medicine, fizioterapije, psihologije i nutricionizma.

  • +11
Biotrening centar Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Filip Popović

Predstavljamo Vašu (r)evoluciju u Biotrening centru zdravlja i tjelesne forme. Ona počinje od idućeg tjedna u prostoru koji se prostire na više od 1800 m2, u koji je uklopljena najnovija svjetska tehnologija koja će na trenutke dati osjećaj boravka u nekom futurističkom prostoru prvog kata Kvaternik plaze u Maksimirskoj 8. Pomislit ćemo da se nalazimo u vremenu koje je ispred nas, no stručni tim vraća nas u sadašnjost i našem tijelu daje novo iskustvo koje će nam ubrzo postati svakodnevnica.

Svoj entuzijazam i strast u Biotrening Centar ugradili su proslavljeni nogometni reprezentativci Ivica Olić i Nikica Jelavić, kojima su partneri najpoznatiji hrvatski stručnjaci iz svijeta kineziologije predvođeni prof.dr.sc. Igorom Jukićem, doc.dr.sc. Lukom Milanovićem te dr.sc. Ivanom Krakanom. Iza njih je rad s hrvatskom nogometnom i košarkaškom reprezentacijom te generacijama olimpijaca i vrhunskih hrvatskih i inozemnih sportaša.

Uređenje ovog jedinstvenog centra moralo je zadovoljiti najnovije svjetske standarde koji prate sinergiju više znanosti uključenih u brigu za čovjekovo zdravlje i kvalitetu života. Prostrana recepcija odaje dojam ulaska u futuristički laboratorij znanja. Centar se sastoji se od dva dijela, prvi dio je vezan uz zdravlje, a drugi uz tjelesnu formu. Osoba koja dođe u Biotrening centar ima priliku dobiti kompletnu uslugu vezanu za um i tijelo, a da pri tome ne napušta Centar. Poseban doprinos kvaliteti usluge Centra daju Poliklinika, Nutrilife centar, vodeća hrvatska tvrtka za nutricionističke usluge i Mentalni trening, međunarodno priznata tvrtka za psihološke usluge.

Cijeli je centar povezan dugačkim inspirativnim hodnikom iz kojeg se ulazi u dvorane za grupne treninge, treninge rekreativaca i svih zaljubljenika u tjelesno vježbanje, plesne i aerobne treninge, yogu i pilates te cycling dvoranu. Svi su prostori opremljeni vrhunskim trenažerima i suvremenom tehničkom opremom. U sklopu Centra postoji i Ladies only dvorana namjenjena samo ženama koje same ili s trenerima mogu u intimnom okruženju napraviti trening. Ujedno, tijekom vježbanja se pruža i pogled na grad, budući da su sve dvorane u staklu.

U samom srcu Centra nalazi se Poliklinika Biotrening koja će biti specijalizirana za ortopediju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te fizikalnu terapiju. Rješavat će se tegobe lokomotornog sustava kod sportaša, ali i kod ljudi koji imaju problema zbog sjedilačkog načina života koji loše utječe na sustave kretanja, odnosno kralježnicu, zglobove i mišiće. Osim integralne dijagnostike tjelesne forme, Biotrening Lab će biti inkubator novih znanja za unapređenje zdravlja te tjelesne i mentalne forme klijenata Biotrening centra.

Sve usluge Biotrening centra utemeljene su na znanstvenim dokazima i velikom praktičnom iskustvu njegovih stručnjaka, a pristup klijentima je naglašeno personaliziran. Usluga u Biotrening centru je usmjerena na ljudski pokret. Pokret za zdravlje. Pokret za tjelesnu i mentalnu formu. Konačno, pokret za uspjeh i sreću.