erceg u gradskom vrtu

Bivši ljubimac Torcide i 'Hajdučko srce' sada će kucati za Osijek i Kohortu, a još veća slučajnost je da će debi imati upravo protiv 'bilih'

19.08.2020 u 17:37

Bionic
Reading

Nakon dvije i pol sezone, odnosno od siječnja 2018. godine, kada je iz Hajduka preselio u UAE-e i Shababa Al Ahli, Ante Erceg vratio se u hrvatski nogomet. No, ne na veselje Torcide u Hajduk, već na radost Kohorte u Osijek

Ante Erceg, 30-godišnji napadač, šest sezona nosio je dres Splita, potom je preselio u Tursku, a onda se 2016. godine vratio u Split, ali ne u 'RNK' već u Hajduk, gdje je postao ljubimac Torcide, a koja je njegov doprinos i srčanost nagradila njima najvažnijim trofejom 'Hajdučko srce'.

Dvije sezone Erceg je bio na Poljudu, a potom je krenuo u novu inozemnu avanturu. Prvo u UAE, potom u Dansku, iz koje sada dolazi na posudbu u Osijek.

'Nije mi ovo prvi kontakt s Osijekom, razgovora je bilo i ranije. Sada je bila takva situacija da smo se mogli dogovoriti i sretan sam što sam u Gradskom vrtu. Redovito sam pratio HNL i u ovo posljednje vrijeme otkako sam bio u inozemstvu, pa sam dobro upućen i u sve ono što je vezano uz Osječane. Kada je uslijedio njihov sasvim konkretan poziv, rado sam ga prihvatio. Stvarno mi je drago što sam pristupio takvom klubu koji je ambiciozan i raste u svakom segmentu. Učinit ću sve sa svoje strane da ljude u Klubu, dakako i sve navijače, učinim sretnim i da Osijek ostvari svoje rezultatske ambicije. Želim dati svoj doprinos, zbog toga sam i došao', rekao je Erceg po dolasku u Gradski vrt, a njegove riječi prenose 24 sata, koji će prvi trening s novim suigračima odraditi u četvrtak.

Erceg će imati pravo nastupa već u ovom kolu i to baš protiv Hajduka koji u nedjelju (17.55 sati, Arenasport 3, MAXtv) dolazi u Gradski vrt.

'Nisam previše gledao na to. Profesionalac sam i sve su moje misli sada usmjerene ka Osijeku. Nema biranja utakmica, želim što prije biti na terenu i jedva čekam zaigrati'.

U Hajduku je u 56 utakmica zabio 26 golova uz 15 asistencija.

  • +10
Osijek - Slaven Belupo Izvor: Cropix / Autor: Ivan Peric / CROPIX