ZAŠTO BAŠ SADA?

Bivši kolega iz Ferrarija pljunuo po Schumijevim uspjesima!

21.03.2015 u 17:43

Bionic
Reading

Rubens Barrichello (42), bivši momčadi kolega Michaela Schumachera u Ferrariju, udario je po njemačkom vozaču odnosno njegovim osvojenim titulama

Brazilac je bio sa Schumacherom u Ferrariju od 2000. do 2005. kada je Nijemac pet puta osvajao prvenstva Formule 1 od ukupno sedam koliko ih je osvojio u karijeri.

I dok se u ovom trenutku Nijemac opravlja od teške skijaške nesreće koja se dogodila u prosincu 2013., Barrichello je opalio po bivšem kolegi i pokušao umanjiti Schumijeve uspjehe.

'Od sedam naslova Schumachera, jedan je trebao biti moj', poručio je Barrichello.

Brazilac se tako dotaknuo kontroverzne politike Ferrarija i šefa Jeana Todta u kojoj je on bio drugi vozač i morao je ponekad propuštati na stazi njemačkog velikana.

Najbolji primjer je 2002. i utrka za VN Austrije.

'Nisam ga želio pustiti, ali sam dobio informaciju od momčadi poslije koje sam se zamislio. Zatim sam pustio nogu s gasa', objasnio je Barrichello koji je s 322 utrke u F1 rekorder toga sporta, a trenutačno vozi Stock Car u rodnom Brazilu.

U domovini su ga često kritizirali, jer je bio spor u odnosu na Schumachera s istim bolidom.

'Nije me briga, ali kada su govorili o mojoj obitelji to mi je smetalo.'

Ostaje jedino nejasno zašto je Barrichello za ovakav istup i pljuvanje po Schumijevim uspjesima izabrao ovaj trenutak, jer mu je kolega u teškom stanju i više nikada neće biti isti.

Primjer koji je spomenuo Rubens