Lončar posjetio Pašalića

Bivši hrvatski reprezentativac probudio se iz inducirane kome, a iz bolnice se javio njegov prijatelj i kum: Bori se kao zmaj i bolje je

01.10.2020 u 09:52

Bionic
Reading

Nakon što je iz Nizozemske stigla tužna vijest kako se Drago Pašalić, bivši hrvatski reprezentativac te košarkaš Splita, Cibone i Zadra, nalazi u induciranoj komi i bori se za život dva dana kasnije njegov prijatelj i kum Krešimir Lončar objavio je kako se probudio te da je puno bolje

Bivši košarkaš Drago Pašalić, koji se nakon karijere okrenuo skautingu za NBA momčad Los Angeles Clippers, doživio je u nedjelju tijekom rekreacijskog trčanja u nizozemskom gradu Bredi, gdje živi sa suprugom i troje djece, lakši srčani zastoj te je prilikom pada glavom udario u pločnik. Ubrzo je završio u bolnici te je nakon operacijskog zahvata stavljen u 48-satnu induciranu komu.

Tužna vijest iz Nizozemske brzo je stigla u Hrvatsku i obitelj te svi njegovi bivšu suigrači i poznanici čekali su dobre vijesti.

Nakon dva dana Pašalić se probudio iz kome, a već tijekom srijede je mogao primiti prve posjetitelje i normalno je svima komunicirao.

Podsjetimo, vijest o srčanom zastoju prvi je objavio Pašalićev posljednji klub u karijeri ZZ Leiden, a prve fotografije iz bolnice objavio je bivši hrvatski reprezentativac Krešimir Lončar koji ga je posjetio u bolnici. Njegov dobar prijatelj i kum na Instagramu je objavio fotografiju uz bolnički krevet:

'Neman šta pametno napisati, borili smo se kad smo dica bili pa ćemo se i sada boriti do kraja. Drago Pašalić se bori kao zmaj i bolje je', napisao je Lončar.