ZA NJEGA, HRT JE VRH

Bivši engleski izbornik u TV blamaži godine!

01.07.2014 u 06:53

Bionic
Reading

Prije nego ćete slijedeći put kritizirati bilo koga od HRT-ove sportske ekipe koja prati Svjetsko prvenstvo, poslušajte kakav je gaf u eteru napravio Glenn Hoddle, bivši menadžer Tottenhama i engleske reprezentacije

Iako se kod nas rade fejs stranice protiv komentara Gorana Vlaovića, a ostatak 'stručne postave' HRT-ove Brazuce trpi stalne kritike, niti jednom od njih nije se dogodio gaf koji se omaknuo bivšem izborniku engleske nacionalne selekcije Glennu Hoddleu, koji je, ni manje ni više – nego umjesto Alžira reprezentaciju nazvao Al-Jazeera.

Iako je relativno bezbolno prešao preko svoje pogreške, teško da je time opravdao honorar kuće ITV, koji je nesumnjivo višestruko veći od zbira onoga što dobiva postava Brazuce. Iako članovi Brazucine postave često zaslužuju sve kritike koje dobiju, gaf poput ovoga nisu ni izbliza uspjeli dosegnuti. Uostalom, poslušajte sami kako je to rekao Hoddle, koji je vodio Englesku na Svjetskom prvenstvu 1998., kada su ispali protiv Argentine, nakon što je David Beckham dobio crveni karton.