KAKO to PROTUMAČITI?

Bivši Dinamov igrač oduševio Pereza, a poruka ljudima iz RB-a Leipzig je jasna

07.03.2024 u 16:58

Bionic
Reading

Madridski Real u srijedu je s puno problema izborio remi 1:1 protiv RB-a Leipzig te je zahvaljujući pobjedi iz prvog ogleda prošao u četvrtfinale Lige prvaka. Santiago Bernabeu svoje je ljubimce ispratio zvižducima, jer malo je nedostajalo da Dani Olmo i ekipa ne pobijede Kraljeve

Vinicius Junior doveo je Real u prednost, a Willi Orban je ubrzo izjednačio. Nakon toga gosti iz Njemačke još su više jurnuli prema golu Ukrajinca Lunina, ali rezultat se ipak više nije mijenjao.

Inače, nakon prve utakmice u Leipzigu prvom čovjeku madridskog Reala za oko je zapeo Xavi Simons, 20-godišnji Nizozemac koji je i u uzvratnoj utakmici dobio visoku ocjenu (8,0).

U srijedu je Pereza pak dojmio nastup bivšeg Dinamovog igrača, inače Španjolca Danija Olma, koji je ljudima iz Kraljevskog kluba bio zanimljiv još 2020. godine.

No jedno je kada igrača gledate na TV-u, a drugo je kada ga pratite uživo. I očito je Perez u srijedu dobio potvrdu svega što se govorilo o Olmu.

Kako prenose španjolski mediji, Perez se obratio ljudima iz RB-a Leipzig te im rekao:

'On (op.a., misli na Olma) je zvijezda. Ima sjajne kvalitete.'

Olmo s Leipzigom ima ugovor do 2027. godine, igra na nekoliko mjesta u momčadi, ali najviše mu leži pozicija ofenzivnog veznog. I što je za Real najvažnije, procijenjena mu je vrijednost na 50 milijuna eura.

Bivši igrač Dinama, ali i Barcelone, ove sezone odigrao je 17 utakmica, a postigao je sedam golova i upisao četiri asistencije.

Sažetak utakmice Real - RB Leipzig 1:1 Izvor: Društvene mreže / Autor: ArenaSport
  • +5
Osmina finala Lige prvaka, Real Madrid - RB Leipzig (6.3.2024.) Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN