otišao Libanonac

Bivša zvijezda Hajduka samo nekoliko dana nakon raskida ugovora s Bilima otišla na Cipar gdje će imati bolje uvjete nego u Splitu

27.05.2021 u 09:09

Bionic
Reading

Basel Jradi je raskinuo ugovor s Hajdukom i potpisao za Apollon iz Limassola

Bassel Jradi je u Hajduk stigao 2018. godine iz Strømsgodseta za oko 700.000 eura, a prije nekoliko dana klub je napustio sporazumnim raskidom i postao slobodan igrač. Za Bile je odigrao 81 utakmicu i zabio sedam golova, te upisao 11 asistencija, a s klubom se navodno rastao na prijateljski način.

Iako im je libanonski veznjak jedno vrijeme bio jedan od ključnih igrača, odbio je potpisati novi ugovor pa je jedno vrijeme bio i na marginama, a sada je mjesec dana prije isteka važećeg ugovora isti raskinut. Tako je 27-godišnji veznjak dobio što je htio, a ubrzo je sve dogovorio i s novim klubom.

Jradi je potpisao za ciparski Apollon Limassol koji mu je ponudio i veću plaću od one koju je imao u Hajduku pa je Libanonac zapravo odlično prošao. Novom će se klubu priključiti 15. lipnja kada tamo počinju pripreme, a u međuvremenu ga čeka nastup za reprezentaciju Libanona u Južnoj Koreji.

Hajduk je sezonu završio na četvrtom mjestu na koje se popeo u zadnji tren i osigurao nastupe u Europi, dok je Jradijev novi klub u ciparskoj ligi bio drugi. Bili će, osim čišćenja svlačionice, potražiti i neka pojačanja kako bi u novoj sezoni pokušali smanjiti zaostatak za Dinamom, Osijekom i Rijekom koji je primjetan posljednjih godina.