NASLOVI PP-u I RIDENTU

Bisaku i Milinović obilježili finala Kutije šibica

28.12.2012 u 19:19

Bionic
Reading

Hakleri Promotion Playa pobjednici su seniorskog dijela 42. izdanja Kutije šibica, dok su u veteranskoj konkurenciji slavili igrači Ridenta iz Rijeke. A finala su obilježili sjajni golovi Damira Milinovića, koji je poentirao iz kuta te Manuela Bisakua, čija je 'volječina' digla na noge cijelu Dvoranu II Doma sportova

Momčad PromotionPlaya pobjednik je 42. izdanja najvećeg hrvatskog malonogometnog turnira, 'Kutije šibica' nakon što je u finalu uvjerljivo svladala sastav Automobil Lončar & Fotex iz Varaždina sa 5:0 (3:0).

Sjajan je bio Manuel Bisaku koji je u finalu postigao tri pogotka, u 7., 18. i 37. minuti, a po jednom su se u strijelce upisali i Krešimir Čivrag u 17. i Hrvoje Štrok u 39. minuti. Iako je svaki gol zaslužio pažnju, posebno upečatljiv bio je treći Bisakuov, kojeg je zabio nakon odličnog proigravanja a loptu je iza golmana pospremio udarcem iz voleja.

PromotionPlayu ovo je drugi naslov na 'Kutiji', najbolji su bili i 2010. godine kada su u sastavu imali veliki broj igrača kao i ove godine.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Hrvoje Štrok iz pobjedničkog sastava PromotionPlay.

Najbolji strijelac je sa 14 golova postao Zoran Lukavečki iz Automobila Lončar & Fotex, dok je najbolji vratar Igor Baričević iz PromotionPlaya.

Pobjednik turnira veterana postala je riječka Rident koja je u finalu nadigrala TRCZ ZG-ST sa 5:2 (2:2). Momčad pobjednika predvodio je Damir Milionović koji je svoj drugi pogodak u ovoj utakmici zabio direktnim udarcem iz kuta.