UVIJEK SE NEŠTO 'KUHA'

Bilo bi to zaista bezobrazno i pohlepno od Neymara; odmah se oglasili iz PSG-a!

20.03.2018 u 07:02

Bionic
Reading

Opet se zakuhalo oko Neymara i njegovog odlaska iz PSG-a. Brazilski nogometaš se oporavlja od ozljede, a pojedini strani mediji smatraju da je najveća zvijezda postavila nevjerojatan ultimatum čelnicima kluba

PSG je Neymara kupio za rekordnih 222 milijuna eura, a time je dobio ne samo budućeg najboljeg nogometaša svijeta nego i dašak 'glamura', odnosno veću pozornost medija koji do detalja seciraju život brazilske zvijezde u novom klubu.

No takvo zanimanje može biti i kontraproduktivno, jer u javnost izlaze svakojake neprovjerene informacije koje Neymara prikazuju i u lošem svjetlu – da je svađalica, razmaženko i pohlepnik.

Sada su engleski mediji izvalili svoju 'ekskluzivu' da je Neymar vrijeme dok se oporavlja od ozljede iskoristio za ultimatum PSG-u.

Prema toj priči Brazilac je postao još pohlepniji i nije mu dovoljno oko 750 tisuća eura tjedno (što ispada 36 milijuna eura godišnje) nego bi želio čak 1,1 milijun eura od vikenda do vikenda (preko 50 milijuna eura godišnje). U slučaju da Parižani ne ispune taj zahtjev Brazilac bi otišao... negdje!

Autor: youtube

I po tome ispada da je Neymar zaista pohlepan i da navijači vodeće momčadi Le Championata s pravom mogu biti bijesni, ali po svemu sudeći ti napisi nisu istiniti. Naime, Iz PSG-a su odmah demantirali da je Neymar imao takav zahtjev pa ispada da je sve u redu, ali šteta je već učinjena.

Inače, Brazilac ima ugovor s Parižanima do ljeta 2022., a jedina mogućnost da odleprša s Parka prinčeva je da netko plati PSG-u 400 milijuna eura.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zvuči kao suludi iznos, ali vjerovali ili ne, špekulira se da bi ga mogli isplatiti i Manchester City i Real Madrid koji se već dugo vremena povezuju s Neymarom, posebno 'kraljevski klub'.