JOŠ MALO IZBORNIKA

Bilić: Važna je Latvija, a ne što će biti u srijedu

09.10.2011 u 15:04

Bionic
Reading

Hrvatski izbornik Slaven Bilić je i u nedjelju izašao pred medije. Govorio je o utakmici s Latvijom, njegovoj mogućoj smjeni u srijedu, sastanku koji je održao s igračima…

Nije ovih dana lako Slavenu Biliću. Nakon predstave 'kockastih' u Pireju cjelokupna javnost mu je okrenula palac dolje. Zasad je preživio smjenu. Svjestan je i on da puno toga u igri nije dobro pa je održao i sastanak s igračima.

'Analizirali smo utakmicu protiv Grčke, odradili sastanak s igračima i ukazali na propuste. Na treningu se vidjelo da su igrači već bolje. Još nam ostaju dva dana prije Latvije, koju ćemo dočekati spremni', rekao je Bilić i izvijestio kako u utorak neće moći računati na ozlijeđene napadače Jelavića i Kalinića.

Iako je još aktualni izbornik, mediji su ga nakon srijede prekrižili. To ga isto kao i kritike previše ne uzbuđuje.

'Situacija je sve samo ne normalna, ali ja sam profesionalac. Tu je gospodin Srebrić s kojim komuniciramo o svemu, a utakmica je najvažnija. Pričati nešto drugo bilo bi nenormalno i kukavički', govorio je hrvatski izbornik i još malo se dotaknuo sjednice IO HNS-a.

'U srijedu će biti što će biti, ja o srijedi ne razmišljam', završio je Bilić.

Spomenimo kako su reprezentativci Ognjen Vukojević i Nikica Jelavić na presici iskazali potporu izborniku Biliću istaknuvši kako su 'igrači zaslužili kritike javnosti jer su ostvarili rezultat koji je katastrofalan'.