OTPORI IZ RUSIJE

Bilić u svoj Lokomotiv dovodi i trećeg Hrvata

08.03.2013 u 12:48

Bionic
Reading

Ruski dnevni list Izvestija objavio je kako je moskovski Lokomotiv, čiji je trener bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, zainteresiran za dovođenje Dejana Lovrena (23)

Mnoge su hrvatske nogometaše ruski mediji posljednjih mjeseci selili u Lokomotiv, a sada spomenuti dnevnik tvrdi da bi Bilić u obrani htio spojiti reprezentativne suigrače Vedrana Ćorluku i Dejana Lovrena.

'Ruski klubovi prate Dejana još otkad je igrao za zagrebački Dinamo. Više puta su mi se obratili predstavnici klubova iz Rusije, ali uvijek ih šaljem trenutnom vlasniku prava na Lovrena, a to je Lyon. A koliko mi je poznato, Francuzi ga još uvijek ne žele prodati. Unatoč tome što je u financijskim problemima, Lyon je učinio velike napore da zadrži igrača. Međutim, siguran sam da u slučaju privlačne ponude, klub ne bi postavljao prepreke,' rekao je za Izvestija Lovrenov agent Nikky Vuksan.

Međutim, mogućnost Lovrenova dolaska se ne sviđa nekadašnjem veznjaku Lokomotiva Rinatu Biljaletdinovu.

'Iskreno, ne raduje me razvoj događaja. Ako se transfer ostvari, velike su šanse da će iz postave ispasti Taras Burlak,' stao je Biljaletdinov u obranu 23-godišnjeg ruskog reprezentativca.

Bilić i njegov hrvatski stručni stožer za sada na terenu od sunarodnjaka imaju Vedrana Ćorluku i vratara Darija Krešića, koji bi uskoro mogli dobiti i 'pojačanje'.