IZBORNIK NA OKUPLJANJU

Bilić: Protiv Malte uspješno okončati godinu

14.11.2010 u 20:32

Bionic
Reading

U zagrebačkom hotelu Sheraton su se okupili hrvatski nogometni reprezentativci koje u srijedu u 17.30 sati očekuje posljednji ogled u ovoj sezoni. Na Maksimiru će gostovati Malta u sklopu kvalifikacija za Euro

Akcija Malta u nedjelju je započela okupljanjem hrvatskih nogometaša u Sheratonu, nakon čega su se zaputili u svoju staru bazu u Čatežu.

Iako je protiv Malte bio pozvan i Šime Vrsaljko, mladi igrač Dinama neće debitirati za A vrstu jer je ozljeda koju je zaradio protiv Bruggea ipak prevelika smetnja. No zato je izbornik Bilić kratko najavio ogled sa slabašnom Maltom.

'U srijedu igramo posljednju utakmicu u ovoj godini. Malta je znala otkinuti bodove jačim momčadima, ali mi ćemo biti maksimalno motivirani i želimo pobjedu. Nemamo baš puno vremena za trening, tako da ćemo praktički odraditi samo jedan pravi trening', kazao je izbornik Bilić.

Među okupljenim igračima bio je i Srđan Lakić koji se prvi puta nalazi u krugu A reprezentativaca.

'Ozljede su me usporile u napretku, ali sad sam tu. Bitno je da nastavim s uspješnom sezonom. Što se tiče očekivanja, naravno da se nadam nastupu, ali nije na meni da odlučujem', kazao je napadač Kaisterslauterna.