DAN POSLIJE POBJEDE

Bilić: Mi smo vrh i nebitno nam je što se piše

10.10.2010 u 17:01

Bionic
Reading

Dan nakon pobjede nad Izraelom u kvalifikacijama za Euro 2012. izbornik Bilić sredio je dojmove i podijelio ih s novinarima. Bilić kaže da, bez obzira na rezultat iz Tel Aviva, njegovi igrači moraju nastaviti s pobjedama

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju popodne doputovala je u Zagreb iz Izraela. Odmah s nogu izbornik Bilić je porazgovarao s novinarima gdje je rezimirao dojmove iz Tel Aviva. Za početak je kazao da će na prijateljskoj utakmici protiv Norveške dati priliku igračima koji nisu igrali.

'Protiv Norveške će priliku dobiti igrači koji su manje igrali da vidimo na koga možemo računati, dok će se Lovren i Rakitić pridružiti mladoj selekciji', mišljenja je Bilić koji se onda bacio na analizu događaja u Tel Avivu.

'Pobjeda nam je bila važna, ali i dalje se ništa ne mijenja jer moramo nastaviti pobjeđivati. Nama bi bilo najbolje da Izrael i Grčka remiziraju u utorak. Nismo bili briljantni u Izraelu, ali bilo je tu i puno dobrih stvari, izuzev tri situacije'.

Bilić je dalje nastavio:

'Mi smo bili prvi favoriti skupine i sada kad se ona izvukla, još uvijek smo. Pobjedom u Izraelu nećemo dobiti mir jer naša je reprezentacija vrh, ali igrači i stožer su toliko jaki da uopće nije bitno što se piše', završio je Bilić.

Izbornik je ponovio da nikad nije sumnjao u Kranjčareve kvalitete, pa ga tako čudi što ga trener Tottenhama ne koristi koliko bi trebao.