OGORČENI GLAS NARODA

Bilić boysi - bijednici, može vas biti sram

08.10.2011 u 20:31

Bionic
Reading

Hrvatska javnost ogorčena je rezultatom, ali ponajviše predstavom Bilićevih izabranika protiv Grčke. U opisivanju igre 'kockastih' ponajviše se spominju riječi poput sramote, debakla, tragedije… Nekada voljeni izbornik i njegovi igrači sada to više nisu. Kako se sve brzo promijenilo

Hrvatska je u Pireju izgledala blijedo i bezidejno, a golove je primila iz prekida, na što se najviše upozoravalo. Razočaravajuća predstava razljutila je nogometne poklonike u Hrvatskoj koji u komentarima na tportalu nisu birali riječi. Neke smo izdvojili.

Slanac: Bilića za izbornika još jedan ciklus kvalifikacija!!! Debilnom narodu to treba!

Yusipov: Hrvatska već pune tri godine nije prikazala dobru igru. A Biliću se gleda kroz prste. Za sinoćnju utakmicu veli: mi smo dominirali. Pa taj čovjek je izvan pameti.

Crnimolo: Kalkulacije su oduvijek bile Bilićev moto, puno puta se na njima nasanjkao, ali nikako nije došlo od guzice do mozga pomisao da i drugi igraju nogomet i da se bore za svoju državu, a ne ovako šetati i biti indolentan prema igri. Velike riječi prije bitke, a poslije muk i sram, ali samo nas navijača, a ne ovih razmaženih i prebogatih k….na koji samo misle kolika lova će im kapnuti i koja velika sponzoruša će im se pridružiti u krevetu.

Jako sam ljut: E, moj Slavene, jedini napadač koji ti može zabiti gol (Dudu) ti igra bočnoga igrača kako bi mogao napraviti mjesta kvazinapadačima poput Jelavića i Kalinića, ta dvojica ne bi zabila gol da se igraju tri kruga kvalifikacija. Reprezentacija ne igra dobro cijeli ciklus kvalifikacija. Dobro su se prodali stranim klubovima i nije im više u interesu davati 100% sebe na utakmicama.

PredatorHR: Ovdje može pomoći samo šok terapija, smjena Bilića i Ćiro da spasi odlazak na Euro u dodatnim kvalifikacijama! Smiješno zvuči ovo za Ćiru, ali to je istina i kad bi on zagalamio i udario šakom o stol, mislim da bi u svlačionici nastao muk, a da bi svima u ušima zvonilo! A ne kao Bilić prodaje neku retoriku prijateljstva s igračima, a autoritet otišao u p.m.!

Prle: Sve jadnije i jadnije, dolaze crni dani za hrvatski nogomet, a bojim se da nikog više i nije briga

Havenway: U samostalnoj Hrvatskoj ni kruha, ni igara... A i nade je sve manje. Laku noć, sanjari!

Frenki: Fakat su bijednici.

Sramota na kvadrat: Ovo je bilo užasno! Biliću, ako imaš imalo karaktera, spasi nas i daj ostavku.

Hatam: E, moj Slavene.... zajedno s tim svojim bebama možeš pakirati kofere. Sramotno je da su takve zvijezde u klubovima, a za svoju zemlju ih zaboli ona stvar pa da ostave srce na terenu. Jako je malo Roberta Kovača, a nakon njega bojim se ni neće biti, novac je napravio svoje, tako da mamine maze samo čuvaju noge za klubove gdje dobivaju basnoslovne cifre.

Grčka - Hrvatska 2:0