NIŠTA OD OSTAVKE

Bilić: Bilo bi kukavički da sada odem

08.10.2011 u 14:46

Bionic
Reading

U Rovinju je održana novinska konferencija na kojoj su se pred medijima pojavili izbornik Slaven Bilić, glavni tajnik Zorislav Srebrić i glasnogovornik Davor Gavran

Slaven Bilić se nije previše osvrtao na spekulacije da je 'bivši'. Njemu je sada u mislima Latvija, a o ostavci ne razmišlja.

'Ako aludirate na moje povlačenje tri dana uoči važne utakmice, to bi bilo bježanje, to bi bilo kukavički', rekao je Bilić koji se osvrnuo na utakmicu s Grčkom pa je za poraz opet okrivio velike individualne pogreške.

Hrvatski izbornik ne smatra da se u Pireju igralo preoprezno. No, to sada nije ni važno. Latvija je pred vratima. Na Kantridi će se tražiti pobjeda kako bi se isprao gorak okus iz Grčke i kako bi se zadržala nada u izravan plasman na EURO.

'Imamo volje, želje i pameti da u utorak istrčimo motivirano', dodao je Bilić koji se nada da bi se mogli i rezultati ostalih utakmica poklopiti.

Hrvatski stručnjak priznao je da je na kritike već navikao.

'Strašno mi je teško zbog načina na koji smo izgubili, ali ne i zbog kritika koje traju već jako dugo.'

Što se tiče glavnog tajnika Zorislava Srebrića, on je otkrio da se ulaznice za susret protiv Latvije prodaju dobro, apelirao je na zajedništvo, a temu sjednice IO u ponedjeljak o smjeni Bilića nije želio komentirati.

Grčka - Hrvatska 2:0