OZLIJEDIO IM IDOLA

Bijesni Urugvajci prijete smrću braniču Newcastlea

23.05.2014 u 09:14

Bionic
Reading

Branič Newcastlea Paul Dummett primio je prijetnje smrću od strane urugvajskih navijača zbog ozljede Luisa Suareza koji je morao na operaciju i propustit će dio priprema za Svjetsko prvenstvo

Suarez je najjači urugvajski adut, međutim neće od početka sudjelovati u pripremama urugvajske reprezentacije zbog operacije koljena. Čelnici Urugvajskog nogometnog saveza optimisti su po pitanju njegovog oporavka do početka Svjetskog prvenstva, no unatoč tome navijači krive Newcastleovog braniča Paula Dummetta za Suarezovu ozljedu i uputili su mu prijetnje smrću.

'Nadamo se da ćeš jednom doći u Urugvaj provesti lijepo vrijeme sa svojim prijateljima, a za tebe imamo metak u čelo', 'Ubit ćemo te', poruke su koje je primio Dummett putem svojeg Twitter računa.


Suarez je ozljedu zaradio u susretu posljednjeg kola protiv Newcastlea kada je Dummett nesretno zakačio Suareza te ujedno zaradio i isključenje. Bolove je Urugvajac osjetio u srijedu kada nije izdržao zagrijavanje te je magnetska rezonancija utvrdila kako je došlo do oštećenja meniskusa. Jučer je operiran te se očekuje da bi trebao biti spreman za prvi susret protiv Kostarike.