nezadovoljstvo

Bijesni navijači Intera traže da klub otjera 'plaćenike': Ide li to Ivana Perišića?

18.02.2019 u 10:10

Bionic
Reading

Povodom nedavnih potresa u svlačionici Intera priopćenjem su se javili vatreni navijači sa sjeverne tribine koji traže da se klub riješi svih onih koji ne poštuju svoje ugovore i preko noći odlučuju da im više nije dobro na San Siru...

Podsjetimo, posljednjih mjesec dana bilo je turbulentno u Interu, a sve je počelo kada je Ivan Perišić zatražio transfer u Arsenal, no na kraju do dogovora nije došlo i morao je ostati u Milanu.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uslijedili su porazi i rezultatski pad pa se trener Spalletti našao na rubu otkaza, a onda se posvađao sa svojim kapetanom Maurom Icardijem i oduzeo mu kapetansku vrpcu.

Da stvar bude gora, menadžerica svog muža Wanda Nara usred krize je prozvala na televiziji Perišića pa su se on i Icardi međusobno posvađali da bi na kraju Argentinac bio u potpunosti izbačen iz momčadi i poslan na tribine ove nedjelje, iako je svojim golovima držao Inter u vrhu Serie A posljednjih godina.

Vatreni navijači Intera sa sjeverne tribine unatoč pobjedi protiv Sampdorije više to nisu mogli podnijeti pa su se oglasili priopćenjem u kojem traže odlazak svih 'plaćenika' iz kluba.

'Ovaj dres ima svoju povijest i zaslužuje poštovanje. Ono što se događalo u zadnjih mjesec dana bilo je nešto sasvim drukčije. Inter i njegovi navijači ne zaslužuju takvo ponašanje niti igrače dvojbene predanosti koji zbog novca kucaju na vrata svakih šest mjeseci i ne poštuju svoje ugovore. Ne zaslužuju niti improvizirane menadžere koji vuku klub u sukobe dostojne južnoameričkih sapunica,' pišu navijači i dodaju:

'Navijači Intera ne mogu prihvatiti da igrači od danas do sutra odlučuju da im ovaj dres nije dovoljno dobar za vlastiti ego. Koliko su ti navodni šampioni donijeli trofeja klubu? Ne radi se o pobjedi, nego o poštovanju. Poštovanju Intera, njegove povijesti i navijača. Plaćenici, odlazite iz Intera!'

Iako je ovo priopćenje prije svega bilo upućeno Icardiju koji stvara probleme oko novog bogatijeg ugovora, svakako su se navijači dotakli i Perišića koji je već nekoliko puta bezuspješno pokušavao otići iz kluba u Premiership, zbog čega je doživio i zvižduke San Sira početkom veljače...