NAVIJAČI TRAŽE KRIVCA

Bijes i očaj u Madridu: Benitezu to nije bilo prvi put!

03.12.2015 u 12:00

Bionic
Reading

Nakon blamaže u Cadizu, gdje je Čerišev zaigrao za Real iako je trebao biti suspendiran, navijači Reala krive vodstvo kluba za ono što se dogodilo, a dnevnik Marca naglašava da Rafi Benitezu nije prvi put da je izbačen iz Kupa...

Real ni ove sezone neće igrati bitnu ulogu u Kupu kralja. Olako se oprostio od trostruke krune zahvaljujući nevjerojatnom propustu kluba koji je pustio Denisa Čeriševa na teren iako je trebao odraditi kaznu zbog akumuliranih žutih kartona prošle sezone u dresu Villarreala.

Cadiz je najavio žalbu, što znači i diskvalifikacija Reala iako je pobijedio 3:1 u prvoj utakmici. Očekivano, ovakav gaf digao je na noge cijelu Španjolsku, a dok navijači Barcelone likuju, oni Reala su bijesni i očajni.

U anketi dnevnika Marce, čak 65% navijača Reala krivi upravu kluba za ono što se dogodilo, a 15% trenera Rafu Beniteza. Njih 14% misli da je kriv delegat susreta, 4.5% sam nogometaš Čerišev, a neznatan je broj onih koji misle da je Real nedužan u ovom slučaju.

Iako nije prvi krivac u očima javnosti, Marca naglašava da se Rafi Benitezu diskvalifikcija u Kupu već dogodila. Dok je vodio Valenciju 2001. godine uveo je prevelik broj igrača izvan Europske unije na teren i to je rezultiralo izbacivanjem iz natjecanja.

Hoće li netko odgovarati za blamažu, zasad je nepoznato, ali pojavile su se informacije da je Real morao znati za kaznu Čeriševu, postojala su upozorenja i potpuno je nejasno zašto su poslali ruskog igrača na teren...