sve dogovoreno

Bezobrazno bogati PSG kupuje od AC Milana jednog od najboljih veznjaka talijanske Serie A i daje mu plaću od koje boli glava, a Ante Rebić ostaje bez važnog suigrača

07.09.2021 u 14:58

Bionic
Reading

Paris Saint-Germain je u završnim pregovorima s AC Milanom u vezi transfera veznjaka Francka Kessieja (24), kojem na kraju ove sezone ističe ugovor, objavili su talijanski mediji

Franck Kessie, nogometaš iz Obale Bjelokosti je u Milanu od 2017. i nekoliko je puta kazao da bi želio ostati u "Rossonerima" do kraja karijere. No, nije spreman prihvatiti plaću koja bi bila manja od one koju traži. Smatraju ga jednim od najboljih mladih veznjaka u talijanskoj Serie A , pa stoga ne čudi interes bezobrazno bogatog PSG-a.

Talijanski mediji navode da je sportski direktor PSG-a Leonardo kontaktirao svog kolegu u Milanu Paola Maldinija, te da je predložio da transfer bude obavljen u zimskom prijelaznom roku. Tako bi profitirao i PSG, ali i Milan jer bi Kessie na kraju sezone mogao otići bez odštete.

Kessie navodno traži osam milijuna eura po sezoni, a PSG je spreman ispuniti taj zahtjev. Dakle, sve je dogovoreno i samo se čeka službena objava.

Ako suigrač Ante Rebića - s kojim se sjajno nadopunjavao - uskoro postane član PSG-a, jasno je kako će momčad biti još moćnij au veznom redu i već sada svi govore o nogometnom Dream Teamu. No, svi se pitaju gdje je kraj kupovine bogate katarske obitelji koja je očito sve podredila jednom cilju - osvajanju Lige prvaka.